Velkommen til Håndbold sæsonen 2019/ 2020

Håndboldudvalget glæder sig til at byde både gamle og nye spillere velkommen til en forhåbentlig sjov og sportslig god sæson. Der er for alle børne- og ungdomsrækker kommet nye navne […]

Håndboldudvalget glæder sig til at byde både gamle og nye spillere velkommen til en forhåbentlig sjov og sportslig god sæson.

Der er for alle børne- og ungdomsrækker kommet nye navne f.eks hedder U10 nu U 11 så alle de spillere der spillede U 10 sidste år spiller U11 i år. Nedenfor har vi skrevet årstal ud for de forskellige rækker, så det kan lykkes for alle at komme til træning på det rigtige hold. Der vil også være enkelte rækker der skal spille med nye bold størrelser, disse bolde er udvalget i gang med at få købt ind.

Vi er langt med at finde trænere, men som du kan se nedenunder er der stadig hold der mangler trænere og hjælpetrænere. Hvis der ikke findes trænere til disse hold bliver der desværre ikke håndbold for børn i disse årgange.

Der trænes fortsat hovedsageligt i Selde og Breum, hvor også kampene afvikles. Dog er der booked U6 og U8 stævner også i Jebjerg. Ligesom U6 og U8 træner i alle tre haller, såfremt der er børn nok.

Opstart sæsonen 2019/2020

Dame senior – tirsdag uge 34.

Herre senior – torsdag uge 35.

Ungdom (U11 – U17) – tirsdag uge 35.

Ungdom (U5 – U9) – Uge 38.

Kunne du have lyst til at være træner eller hjælpetræner så ring til Lis Kaastrup Jensen – 21316013