Ny klubtrøje

Vi vil hermed præsentere jer for vores nye Klubtøj. Og i samme forbindelse vil vi gerne sige velkommen til vores 2 nye sponsorer, som vil være at finde på ryggen […]

Vi vil hermed præsentere jer for vores nye Klubtøj. Og i samme forbindelse vil vi gerne sige velkommen til vores 2 nye sponsorer, som vil være at finde på ryggen på vores overdele, når man køber idrætsforeningens klubtøj.

De 2 sponsorer er LB Truck og Brødrene Futterup. 

Vi har fået en aftale med Sport24 i Skive, at de første 65 hættetrøjer der bliver solgt, bliver til en meget skarp pris. nemlig 120,- i børnestr. og 150,- i voksenstr. Så vent ikke for længe hvis du vil gøre brug at dette tilbud. Derefter bliver prisen -20% som det også er på de øvrige klubvarer. 

Det er muligt både at købe klubtøj ved at gå ud i Sport24 i Nørregade i Skive eller ved at benytte deres lokale webshop  Sport 247. 

På den vedhæftede fil ses vores nye klubtøj sammen med en QR-kode, som man kan scanne og man kommer direkte ind på vores side på deres webshop. Der vil også hænge plakater i Fursundhallen og i Gymnastiksalen på Fur, hvor man også kan scanne QR-koden. 

Vi håber I vil tage godt imod vores nye klubtøj – vi er selv ret stolte af det.  

Mange hilsner fra bestyrelsen